Uzundere Ve Yavaş Köyleri Yolları Asfaltlanacak ( Videolu Haber)

01.09.2010 21:59

 

Uzundere Ve Yavaş Köylerine Asfalt
.
31.08.2010

AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa ilçesine bağlı Uzundere ve Yavaş köylerinin yolunun Ilıca beldesi sınırından başlayarak 11 kilometre asfaltlanacağını müjdeledi.

Milletvekili Eyüp Fatsa beraberinde Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, İl Genel Meclis Üyesi Atıf Yüksel, parti yöneticileri Hasan Sezgin ve Ahmet Özyurt, Ilıca Belediye Başkanı Ahmet Altuntaş ile birlikte asfalt sözü verdikleri güzergahı baştan sona gezerek incelemelerde bulundular. Hem Uzundere hem de Yavaş´ta yapacakları asfalt yol hakkında vatandaşlara bilgi veren Milletvekili Fatsa, "İnşallah alt yapısı ile üst yapısı ile bu yolu birlikte bitireceğiz. Ilıca Belediyesi bize bu yolun yapımında araçları ile destek verecek. Bu yol asfalt olarak bu yıl yapılmak üzere programa alınmıştır. Uzun süredir Uzundere ve Yavaş halkının bu yolun asfalt yapılması konusunda beklentileri vardı ve bizlere bu konuda sürekli istekte bulunuyorlardı. İlçe Kaymakamlığımızın da bu projeye İl Özel İdaresi ile birlikte büyük desteği oldu" dedi.
AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa Uzundere´den sonra Yavaş´a da geçerek vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Fatsa´ya dönüş yaptı.

 

—————

Geri


Haber Hakkında Yorum Yap

Tarih: 12.01.2011

Yazan: Görkem ATILMIŞ

Konu: 11 KM YOL ASFALTLAMA

SAYIN vekilimiz EYÜP FATSA KAYMAKAMIMIZ MUSTAFA SELMAN BAŞKANIMIZ FATİH bey ve beraberindeki arkadaşlara 50 yılldır kullanılan bu önemli yol yapım kararından dolayı teşekkür eder, halk olarak saygılarımızı sunarız.

—————

Tarih: 27.12.2010

Yazan: hayati Atılmış

Konu: 11 KM YOL ASFALTLAMA

YERİNDE BİR KARAR araba yaptırmaktan millet bir hal oldu asfaltlama işine en çok biz gurbetçiler seviniyoruz haber mükkemmel !!!

—————



02.06.2010 Tarihinde Yapılmıştır.Tüm Hakları Saklıdır.